Bezoekers Ontdek de regionale kansen en kwaliteiten

Hét regionale netwerkevenement

Bedrijvig Beurs is hét netwerkevenement waar u de regionale kansen en kwaliteiten ontdekt. Op ruim 5.000 vierkante meter presenteren meer dan 120 exposanten een gevarieerde mix van het zakelijke platform uit het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Daarnaast maakt u dankzij de vernieuwde opzet op interactieve wijze kennis met de kansen en kwaliteiten die onze regio biedt!
 

Speeddaten

Het nieuwe concept biedt u, naast een totaalbeeld van het regionale bedrijfsleven, de mogelijkheid om deel te nemen aan spraakmakende speeddatesessies op de verschillende themapleinen. Hier ontmoet u op persoonlijke wijze zowel regionale als regiovreemde mede-ondernemers, bestuurders van de gemeentes uit het Land van Cuijk & Noord-Limburg en de high potentials uit onze regio. 
 

Inspiratie

Tijdens de beursdagen worden er doorlopend inspirende bijeenkomsten door onze partners en regionale netwerk organisaties georganiseerd.

Daarnaast worden beide dagen afgesloten met een inspirerende lezing door een spreker met nationale bekendheid. Voor u als ondernemer, bestuurslid of high potential gratis bij te wonen! 


Volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn om als eerste op de hoogte te zijn van de interactie op de beursvloer en u in te schrijven voor een speeddatesessie of een lezing.


Gratis toegang

Op vertoon van uw visitekaartje heeft u gratis toegang tot de beurs!

Openingstijden: beide beursdagen van 15:00 - 22:00 uur
Partners:
Gemeente Boxmeer Gemeente Cuijk Gemeente Grave Gemeente Mill en St. Hubert Gemeente Sint Anthonis Rabobank Cybox Roc de Leijgraaf BS Morgen InZaken Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg Inspyrium
Suppliers:
DMprintmedia Primetime I&G Events La Vie Catering

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!